• NYITVATARTÁS
  • Hétfőtől - Csütörtökig: 10:00 - 18:00 - ig
  • Péntek: 09:00 - 15:00 - ig
  • HÍVJON MINKET
  • +36 ( 30 ) 623 22 99
  • ÍRJON NEKÜNK
  • gsmszerviz@indamail.hu

Telefon kijelző csereMegrepedt? Betört? Vállaljuk a telefon kijelző cseréjét!

telefonkijelző csere

Fontos megemlítenünk, hogy a kijelzővédő fóliák csupán a karcolódást képesek megakadályozni, az üveg betörését nem, és a Gorilla Glass sem tud százszázalékos biztonságot garantálni; cseréltünk már ilyen kijelzőt is. Előfordul viszont az is, hogy a kijelzővédő fólia egy üveglappal van megerősítve, és csupán ez reped meg; mindenképp érdemes először ezt ellenőrizni, hiszen így lehetséges, hogy elkerülhető a telefonkijelző cseréje, ami pedig pénzmegtakarítást jelent.

Ha viszont ténylegesen a kijelző repedt meg, akkor sajnos nincs más lehetőség, mint a telefon kijelzőjének cseréje, méghozzá kompletten. Sokan fordulnak hozzánk azzal, hogy cseréljük ki csak a kijelző üvegét, hiszen alatta maga a megjelenítő működik. Sajnos az üveglap maga laminált, azaz védőrétegként hozzá van ragasztva a megjelenítő panelhez, és sérülés nélkül nem távolítható el róla. Más szóval, ha leszedjük a törött üveget, akkor az alatta még üzemelő kijelzőt is tönkretesszük, ami vonja maga után a telefonkijelző cseréjét.

Szervizünkben számos márka különböző típusainál tudjuk elvégezni a telefonkijelző cseréjét, így például a Xiaomi, a Doogee, a Lenovo, a Vernee, a Blackview, a Cubot, az Elephone, a Zopo, a Meizu, az Oukitel, az Ulefone, a Leagoo, a Honor, az Oppo és az Oneplus gyártmányainál, de az ismertebb márkák tulajdonosainak is segítünk. Forduljon hozzánk bizalommal, bármilyen meghibásodást észlel a készülékén, és mi rövid határidővel, kedvező áron vállaljuk a javítást!

Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

KapcsolatfelvételTelefon:+36 30/623-22-99
E-mail:gsmszerviz@indamail.hu
Elérhetõségek