• NYITVATARTÁS
  • Hétfőtől - Csütörtökig: 10:00 - 18:00 - ig
  • Péntek: 10:00 - 17:00 - ig
  • HÍVJON MINKET
  • +36 ( 30 ) 623 22 99
  • ÍRJON NEKÜNK
  • gsmszerviz@indamail.hu

SZERVIZ

SZERVIZ INFORMÁCIÓK

Szervizünk az alábbi Kínai készülékek javítását vállalja
Lenovo, Zopo, Xiaomi, Vernee, Oukitel, Leagoo, Homtom, Ulefone, ZTE
Meizu, One plus, UMI, Oppo, Elephone, Cubot, VKWORLD, Doogee
Prestigio, Navon, THL, Acer, Ilike, My Phone, Allwiew
Egyéb: Samsung, iPhone, LG, Motorola, Huawei, Sony, Alcatel, Nokia

SZERVIZ SŰRGŐSSÉGI FELÁR AKÁR AZNAPI JAVÍTÁSSAL

SZERVIZÜNK 3000,-FT FELÁR ELLENÉBEN VÁLLAL AKÁR AZNAPI SŰRGŐSSÉGI JAVÍTÁST !
A SZERVIZELÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKAT KÉREM OLVASSA EL FIGYELMESEN
A megrendelt, de sikertelen javítások esetén beviszgálási díjat nem számítunk fel. A szervizbe beadott készülékeket 60 napon túl nem tároljuk, ezután a telefonokat értékesítjük. A javításra leadott készüléket csak az eredeti munkalap visszajutattása esetén, valamint a munka díj megfizetéseellenében tudjuk kiadni. Javítási garanciát csak a javított hibáraés kicseréltalkatrészre tudunk vállalni, a kiadásidőpontjától számított 1 hónapig. A jótállás érvényét veszti, ha a hiba rendeltetés ellenes használat , sérülés, illetéktelen átalakítás, beázás, vagy bármilyen külső behatás eredménye!

FIGYELEM! A BEÁZOTT TELEFONOK MEGJAVÍTÁSA ESETÉN TOVÁBBI GARANCIÁT NEM TUDUNK VÁLLALNI! TÖRÖTT KÉSZÜLÉKEK ESETÉN A JAVÍTOTT VAGY CSERÉLT ALKATRÉSZEN KÍVÜLI EGYÉB, AZ ÜTÉSTŐL, TÖRÉSTŐL KELETKEZETT TOVÁBBI HIBÁKÉRT FELELŐSSÉGET, GARANCIÁT NEM VÁLLALUNK.

Ha megbízható telefonszervizre van szükség

Napjainkban az egyik legfontosabb eszközünknek a mobiltelefon számít, ezért, ha tönkremegy, arra mielőbb megoldást szeretnénk találni, mert a legtöbben nem tudjuk sokáig nélkülözni. Ilyenkor jön jól egy megbízható telefonszerviz segítsége.

Cégünk a telefonok szervizelését rövid határidővel vállalja, méghozzá kedvező áron. Nagy tapasztalattal és szakértelemmel végezzük munkánkat, mindent megteszünk, hogy a készülék mielőbb hibátlan állapotban kerüljön vissza tulajdonosához; ami javítható, azt mi megjavítjuk!

Sajnos bárkivel előfordul, hogy leejti, vagy más miatt megsérül a telefonja, esetleg megmagyarázhatatlan okból észlel hibát a működésében. Ha felkeres minket, felár ellenében akár azonnal megvizsgáljuk a telefon állapotát, és ha minden körülmény adott, haladéktalanul meg is javítjuk a készüléket.

Megbízható, gyorsan dolgozó telefonszervizt keres? Válasszon minket, bennünk nem fog csalódni! Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, vagy látogasson el hozzánk személyesen X. kerületi üzletünkbe, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!